Leveranciers

Vicaris
Vicaris

Vicaris heeft speciale koffiemelanges, die wij bij Daentje met veel plezier schenken. Wij kozen voor De Vicaris Presto uit Brazilie & Costa Rica: een mooie combi van zoetig en choco-bitter. De topmelange is 100 procent Arabicaboon en is medium gebrand. En o ja, de bonen worden met respect voor milieu, mens en dier geteeld. Je maakt de koffie zelf met de French-press methode. Lekkere hete koffie, opgegoten zoals we het vroeger bij onze oma’s proefden. Het zandlopertje bepaalt wanneer het tijd is om de koffie in te gaan schenken.

www.vicarishattem.nl

 

Viva Portugal
Viva Portugal

Hoe die dingen lopen. Blijkt de zoon van de achterbuurvrouw een wijnhandel te hebben. En wat voor één. De heerlijkste wijnen uit Portugal importeert Viva Portugal. De wijnen zijn van de hand van vermaard wijnmaker Roboredo Madeira. Wij selecteerden een paar mooie wijnen!

Wat Viva Portugal nog meer voor lekkers heeft? Kijk even op de website: www.vivaportugal.nl

 

Gulpener
Gulpener

De vrije brouwer, staat er onder het logo van Gulpener. En dat is niet voor niets. Deze brouwerij is een familiebedrijf, dus de eigenaren zijn vrij om hun eigen koers te varen. Dat doen ze al bijna tweehonderd jaar vanuit het Zuidelijkste puntje van Limburg. Gulpener maakt uitgesproken bieren en zoekt steeds naar eigen smaken. En de grondstoffen? Die zijn van de hoogste kwaliteit. Uit hun eigen hoptuin, van boeren uit de regio en met water uit hun eigen bronnen.

www.gulpener.nl

 

DOOR Creativiteit
DOOR Creativiteit

Kijk, een schort is maar een schort. Tenzij hij van DOOR Creativiteit komt. Dorothé van Dieren (bijnaam: Door) geeft oude materialen (zoals gebruikt hout, antiek linnen en echte legerstoffen) een creatieve nieuwe bestemming. Zo hebben wij er stoere eigen schorten en sloven van. En … nog duurzaam ook!

www.doorcreativiteit.nl

 

Brouwerij Praght
Brouwerij Praght

Praghtig zijn ze. De bieren van deze brouwerij uit Dronten. Kwalitatief hoogwaardige volmout bieren, waar alleen natuurlijke grondstoffen in verwerkt zijn. Neem een bier, een witbier, een extra stout of een zware blonde. En denk aan dat andere Praghtige: dat op deze brouwerij mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Via de brouwerij leren ze vaardigheden, krijgen ze een werkritme, en doen ze weer mee!

www.brouwerijpraght.nl

© Copyright 2018 - Huiscafe Daentje. Alle rechten voorbehouden.