Over Daentje

Huiscafé Daentje is een eigenzinnig café met de vorm van een huiskamer en de sfeer van een dorpskroegje. We hebben een uitgebreide bar, een professionele keuken, een piano en pick-up met platencollectie. Je huurt Daentje om je gasten te ontvangen. Dat kan met of zonder barvrouw of kok. En voor een paar uurtjes of een hele dag.

Wat kan er?
Je kunt het bijvoorbeeld huren voor etentjes vanaf acht personen, om een klein feestje te vieren of om een zakelijk overleg te voeren. Je kunt met je kookclub komen koken. Of bierproeverijen, concertjes of spelletjesavonden houden. Je kunt er terecht voor kinderkookfeestjes, of babyshowers. Je kunt er een lezing of workshop houden. Eigenlijk kan alles bij ons. 

Wat kost dat?
Hier vind je de prijzen en voorwaarden van huur en arrangementen. Toch nog anders gewild? Dan gaan we gewoon even samen aan de keukentafel.

En verder?
Is Daentje dan helemaal niet open om zo even binnen te lopen? Jawel hoor, Daentje heeft zo haar vaste dagen daarvoor. Iedere eerste vrijdag van de maand is het bijvoorbeeld borrelen bij Daentje vanaf 16.00 uur. Regelmatig een concertje of proeverij bijvoorbeeld. Kijk gerust even in de agenda.

Wil je op de hoogte blijven van de agenda van Daentje? Stuur even een mail, dan ontvang je onze nieuwsbrief! 

 

 

 

© Copyright 2018 - Huiscafe Daentje. Alle rechten voorbehouden.